Kavaklıdere Anaokulu
Kavaklıdere Anaokulu, Yeni Mah. Okul Cad. No 5 Kavaklıdere, Muğla

VİZYON

İSTİYORUZ Kİ; Araştıran, okuyan, inceleyen, irdeleyen, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen, analiz yapabilen, uygulama ve proje çalışmalarına önem veren bir okul olarak, bu yönlerimizi daha geliştirmek, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamını/metodunu bütün derslerde oluşturma-uygulama, biz bilinciyle kaliteli gelecek sağlama yoluna giderek öğrencilerimizde en üst düzeyde kalıcı davranış değişikliği gerçekleşsin. İSTİYORUZ Kİ; Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler olarak kendimizi her zaman mutlu, huzurlu görelim ve Hedeflere Ulaşacak Gücü İçimizde Hissedelim. İSTİYORUZ Kİ; Okulumuzda, korkunun, kaygının, karmaşanın değil, özlemin, sevginin, bilginin ve paylaşımın yer aldığı, güven duygusunun, etkili, şartsız iletişim ortamının en iyi geliştirildiği Herkesin mutlak faydaya ulaşacağı Olumlu Bir Vizyon Gerçekleşsin.

MİSYON

BİZ; Atatürk ilke ve inkılâplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin temel ilke ve amaçları doğrultusunda çalışan, geçmiş ve gelecek muhasebesi yapan, çağdaş demokratik, laik ve katılımcı değerleri benimseyen bir kurumuz, Kavaklıdere Anaokuluyuz. Biz, öğrencilerimizi ve okulumuzu kaliteli eğitim fırsatlarıyla buluşturmak suretiyle yarınları kazanım olara sunmak gayreti içinde olan bir okuluz. Biz; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Tam gün

Pazartesi-Cuma:08.30 ile 13.30

Okulumuzun il merkezine uzaklığı 55 km´dir.